PROMODA VAM PREDSTAVLJA

ODELA ZA MATURANTE I APSOLVENTE

Matura ili apsolventsko veče, za mnoge mladiće i muškarce predstavljaju izuzetno bitan datum u životu. To je trenutak kada se nakon jedne završene životne faze kreće u sledeću fazu građenja stila i manira pravog džentlmena.

Uz odgovarajuće odelo za maturu ili apsolventsko veče iz Barbolini i Navigare kolekcije, možete privući mnoge poglede prisutnih svojim prefinjenim stilom i elegantnim izgledom.

PONUDA KOŠULJA ATRAKTIVNIH DEZENA

Pridajemo veliki značaj maturantskoj i apsolventskoj večeri upravo zbog toga što je ovo važan trenutak za svakog mladog muškarca.

Jedinstveno stilizovano odelo, uz odgovarajuću košulju, zasigurno će vam pružiti dodatnu sigurnost pri svakom koraku i druženju sa svojim kolegama!

KVALITETNE PANTALONE

Novo poglavlje u životu treba da započne sa fantastičnim osećajem i samopouzdanjem koje će vam pružiti pantalone krojene prema vašoj meri.

U zavisnosti od vaših želja, možete izabrati pantalone sa visokim ili nižim strukom, kao i njihovu širinu. Model za koji se odlučite, treba da isprati i kravata, koja ne bi trebalo prelaziti vrh pantalona.

UDOBNO KORAČANJE U PRAVIM CIPELAMA

Ukoliko vam je komfor, pored elegancije visoko na listi prioriteta, kvalitetni materijali Barbolini i Navigare odela, košulja i cipela, osiguraće vam upravo savršenu dozu udobnosti!

Savetujemo vam da pri izboru kaiša, uklopite boju sa odabranim cipelama. Iako većinu večeri provodite u plesu, kada sedite, obavezno treba ima ukombinovanu i boju čarapa sa odelom i bojom cipela.

NAVIGARE & BARBOLINI prodavnice

Cenimo vaše vreme i poverenje da izaberete odgovarajuće odelo za ovaj izuzetno bitan događaj u vašem životu, zato nam dozvolite da vam pomognemo u odabiru najboljih artikala iz Barbolini i Navigare kolekcije!

Posetite nas već sada na sledećim lokacijama:

Rajićeva Shopping Centar – Beograd
Ušće Shopping Centar – Beograd
Delta City – Beograd
BEO Shopping Centar – Beograd
Galerija Belgrade – Beograd
Mercator Centar – Beograd
BIG Fashion – Beograd
Ada Mall – Beograd
Promenada Shopping Centar – Novi Sad
Bazaar – Novi Sad
Krojački salon – Beograd