PROMODA VAM PREDSTAVLJA

ODELA ZA VENČANJE

Izgovorite sudbonosno da sa stilom! Odabir odela za venčanje predstavlja mnogima veliki izazov, s obzirom na to da se radi o izuzetno važnom danu. Fotografije možda vremenom izblede, ali pravi kvalitet Barbolini i Navigare odela ostaje večno.

Mladoženje imaju priliku da kod nas pronađu total look, koji predstavlja idealni spoj Italijanske krojačke tradicije i savremenog stila odevanja.

Vođeni idejom da svaki muškarac zaslužuje poseban doživljaj tokom ovog bitnog dana, naš profesionalni tim zaposlenih nastoji da Vam pruži samo najbolje.

Takođe, u svakom trenutku možete dobiti savet od naših stručnjaka ukoliko imate nedoumice u vezi slaganja boja ili odabira materijala za Vaše odelo za venčanje.

PONUDA ODELA

Odelo koje nosite, treba da se slaže sa Vašim ličnim stilom. Ukoliko želite da izbegnete klasičnu formu crnog odela i bele košulje, Barbolini i Navigare kolekcija Vam pruža da probudite džentlmena u sebi uz kvalitetna odela za venčanje.

Prijatna na dodir i efektnih dezena, odela iz naše kolekcije će zasigurno privući pažnju mnogih zvanica!

Sto se tice aksesoara, džepna maramica, zanimljiva kravata ili leptir-mašna mogu dati elegantnu završnicu na celokupni izgled.

PONUDA SAKOA

Nepisano pravilo za savremene muškarce koji vode dinamičan život jeste izbor užih revera. Ukoliko želite dodatnu simetriju, možemo zajedno oceniti preciznost razmaka između revera sakoa i okovratnika košulje.

Još jedan bitan detalj – ramena. Naš tim će se pobrinuti da Vam sako istinski „leži“ i da se naramenice završavaju gde i ramena. Ne zaboravite da zadnje dugme na sakou ostavite otkopčano.

PONUDA PANTALONA

Pantalone koje su vam na kukovima, pružiće Vam dodatnu udobnost u svakom trenutku.

Varijacije ovih pantalona koje su uske od kolena ili se šire nadole, pored vizuelnog prefinjenog izgleda, daju vam slobodu pri kretanju.

PONUDA CIPELA

Kako biste spremno dočekali sve aktivnosti tokom venčanja, uključujući i prvi ples, veoma je bitno odabrati prave cipele.

Dodajte finesu svojoj odevnoj kombinaciji, a ujedno očuvajte eleganciju i komfor pri svakom koraku u Barbolini i Navigare cipelama.

NAVIGARE, BARBOLINI & GANT prodavnice

Posetite nas već sada na sledećim lokacijama:

Rajićeva Shopping Centar – Beograd
Ušće Shopping Centar – Beograd
Delta City – Beograd
BEO Shopping Centar – Beograd
Galerija Belgrade – Beograd
Mercator Centar – Beograd
BIG Fashion – Beograd
Ada Mall – Beograd
Promenada Shopping Centar – Novi Sad
Bazaar – Novi Sad
Krojački salon – Beograd